scroll top Go to Top

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) συνεχίζει να αποτελεί βασικό χώρο φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, ενισχύοντας τη θέση του ως κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη, παρουσία του Αναπληρωτή Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ., κ. Δημήτριου Μπαρδάκα, και του Διευθυντή της Σχολής Προπονητών Β’ κατηγορίας, κ. Θανάση Στρίγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας για την «στέγαση» των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΕΛΟΤ για τη σεζόν 2024-2025, καθώς και για την επερχόμενη έναρξη της Σχολής Προπονητών, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Από το 2017, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί τον κύριο χώρο διεξαγωγής των αγωνιστικών διοργανώσεων του ελληνικού Ταεκβοντό, φιλοξενώντας σημαντικές εκδηλώσεις όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος. Το Σ.Ε.Φ. παραμένει αφοσιωμένο στην υποστήριξη του αθλητισμού και στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητικού κινήματος.

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ανέφερε:
“Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι και παραμένει ένας τόπος που στηρίζει τον αθλητισμό και προάγει τις αξίες του. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Με χαρά συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ταεκβοντό.”

Το Σ.Ε.Φ. θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας.