Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 4893435 (08.00-14.30) και +30 210 4893352 (14.30-08.00)

Δελτία Τύπου

Τα νέα του σταδίου...

Λ. ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
Ν. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 47
ΤΗΛ.: 210 4893000
FAX: 210 4893036
Web site: www.sef-stadium.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

5 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου

Kοινή δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ)

Στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Μέσα από τη συνεργασία τους κατάφεραν να υλοποιήσουν με επιτυχία τον καθαρισμό και την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ και να τον παραδώσουν καθαρό προς χρήση στους πολίτες.

Στελέχη των δυο φορέων ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 05.06.2020, ενημερώνοντας για τον σκοπό της δράσης, τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος στην καθημερινότητα της κοινωνίας και την ανάγκη προστασίας του, τόσο από την Πολιτεία, όσο και από τους ίδιους τους πολίτες.

Στη συνέχεια μικτά κλιμάκια εργαζομένων ΠΕΣΥΔΑΠ και ΣΕΦ επιχείρησαν με στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία πρασίνου με αποψιλώσεις και απομάκρυνση φυτικής ύλης και στερεών αποβλήτων.

H πρόεδρος του Σ.Ε.Φ. κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε:
«Η σημερινή δράση καθαρισμού-εξωραϊσμού στο περιβάλλοντα χώρο, πραγματοποιείται κατόπιν της κοινής πρωτοβουλίας με τον ΠΕΣΥΔΑΠ , τον πρόεδρο της οποίας θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για την ανταπόκριση και την υλοποίηση της παρέμβασης που συμβάλει στην αναβάθμιση και των χώρων πρασίνου, αθλητισμού και αναψυχής του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Με τη δράση αυτή τιμήσαμε από την πλευρά μας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζονται σε όλους τους τομείς οι ενέργειες που θα καταστήσουν το ΣΕΦ, προορισμό για τους κατοίκους όχι μόνο του Πειραιά αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.»

Ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης επεσήμανε : «Μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον όλο το χρόνο, αλλά η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι η χρονική στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος έρχεται κοντά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αξία που έχει το περιβάλλον στην ζωή μας. Με αφορμή την ημέρα αυτή ενεργοποιήσαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να στηρίξουμε ουσιαστικά το περιβάλλον στον Πειραιά και να ενθαρρύνουμε όλους να το προστατεύσουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους – εργαζόμενους και πολίτες – που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης μας» 

 

pesidap sef1

pesidap sef3

pesidap sef2

pesidap sef4

pesidap sef5

pesidap sef6

pesidap sef7

pesidap sef8

pesidap sef9

pesidap sef10

pesidap sef11

pesidap sef12

pesidap sef13

pesidap sef14

pesidap sef15

pesidap sef16

pesidap sef17