Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 4893435 (08.00-14.30) και +30 210 4893352 (14.30-08.00)

Δελτία Τύπου

Τα νέα του σταδίου...

Λ. ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
Ν. ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 47
ΤΗΛ.: 210 4893000
FAX: 210 4893036
Web site: www.sef-stadium.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

29 Μαΐου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο επίκεντρο η αξιοποίηση των εξωτερικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Διευρυμένη συνάντηση συνεργασίας με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, Πολιτικής Προστασίας και Λιμενικού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/5, στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, τέθηκε το σχέδιο δράσης επαναπροσδιορισμού και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, καθώς επίσης και το πλαίσιο εύρυθμης λειτουργίας τους.

Πιο αναλυτικά, πέρα από την ανάπλαση, καθαρισμό και συντήρηση των εγκαταστάσεων που βρίσκονται καθημερινά σε εξέλιξη, από τους συμμετέχοντες προτάθηκαν μέτρα για την καλύτερη ασφάλεια των χώρων πέριξ του Σταδίου – παραλία , πάρκα, χώροι στάθμευσης- τη δημιουργία ποδηλατόδρομου, δράσεις εθελοντισμού και αναψυχής, την παρουσία της Πολιτικής Προστασίας με υδροφόρα, καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου κ.α.

Η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την εποικοδομητική συζήτηση, δήλωσε «το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποτελεί έναν ασφαλή και φιλικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Με θέληση και ομαδική δουλειά θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από εισήγηση της Προέδρου του Σ.Ε.Φ., κας Χριστίνας Τσιλιγκίρη, παρευρέθηκαν ο κ. Παπαγεωργίου Νικηφόρος Αστυνομικός Δντης Πειραιά, ο κ. Πετρόπουλος Κωνσταντίνος Δκτης Τροχαίας Πειραιά, ο κ. Ιωάννης Βήχας Αναπλ. Δκτης 5 ου Λιμενικού Σώματος Ζέας, ο κ. Παπαγεωργίου Νικόλαος Περιφερειακός Σύμβουλος Βιομηχανικής Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, η κα Πέρρου Κωνσταντίνα εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πειραιά, ο κ. Στρίγγας Θανάσης Αντιπρόεδρος Δ.Σ./ ΣΕΦ, ο κ. Δεμέστιχας Μιχαήλ μέλος Δ.Σ. /Σ.Ε.Φ., ο κ. Κουτσογιάννης Παναγιώτης Συντονιστής Δντης ΣΕΦ και ο κ. Μπαρδάκας Δημήτρης Αναπλ. Συντονιστής Διευθυντής ΣΕΦ.

sef meeting5

sef meeting2

sef meeting1