scroll top Go to Top

Μήνας: Μάϊος 2024

Δελτίο Τύπου: «Η εκδήλωση “Μικροί Κηπουροί” ΄έρχεται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Άλλη μια σημαντική δράση έρχεται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Οι μικροί Κηπουροί” στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου: «Εντυπωσίασαν με τα εμπνευσμένα project τους οι μαθητές στο 3ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πειραιά στο Σ.Ε.Φ.»

Εντυπωσίασαν με τα εμπνευσμένα project τους και τις δημιουργίες τους οι μαθητές, στο 3ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε , στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου: «Γ. Βρούτσης: Να βγάλουμε την Ελλάδα από τις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη στον τομέα της άσκησης των πολιτών»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου: «Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμμετέχει και στις φετινές Ημέρες Θάλασσας»

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά στις «Ημέρες Θάλασσας 2024» του δήμου Πειραιά και καλεί μικρούς και μεγάλους να τις επισκεφθούν.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου: «Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της αθλητικής κοινότητας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, α΄ και β΄ βαθμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας»

Στόχος του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση η στρατηγική αξιοποίησης των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους, ως μοχλοί ανάπτυξης και ενεργητικής ένταξης στη Δια βίου Άθληση, όπου η χώρα μας κατέχει χαμηλή θέση στην Ευρώπη.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου: «Το ΣΕΦ έτοιμο για έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό»

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20:00, θα διεξαχθεί στην κεντρική αρένα του Φαληρικού γηπέδου, ο ευρωπαϊκός τελικός του χάντμπολ Ανδρών. Με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

περισσότερα

πρίγκηπας

Δελτίο Τύπου: «Επίσκεψη του Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας»

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχθηκε τον Πρίγκιπα Khalib Bin Alwaleed Al Saud του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, για μια επίσκεψη με σκοπό την εξερεύνηση της ιστορίας του Φαληρικού γηπέδου και των γύρω χώρων του. Τον Πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

περισσότερα